Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Voorverkoop bekerwedstrijd Kozakken Boys-Vitesse

27 nov 2018, 16.37Nieuws
stockfoto, KNVB-beker

WERKENDAM - In de 1/8-finale van de KNVB-beker speelt Vitesse donderdag 20 december thuis tegen Vitesse, de huidige nummer 4 van de eredivisie. Voor leden en seizoenkaarthouders van de Werkendamse tweededivisionist is er donderdag 29 november een voorverkoopavond.

De entreeprijzen zijn als volgt:

Volwassenen/65+ staan: € 15 (leden: € 12,50 bij vertoon clubcard of seizoenkaart)
Jeugd t/m 16 jaar staan: € 10 (leden: € 5 bij vertoon clubcard of seizoenkaart)
Tribune: € 25 (seizoenkaarthouders: € 20) geen vrije verkoop

De voorverkoop zal als volgt plaatsvinden:

Donderdag 29 november: alleen leden en seizoenkaarthouders. Kantine Kozakken Boys van 20.00 tot 21.30 uur. Op deze avond kunnen seizoenkaarthouders hun 'eigen stoel' kopen. Leden kunnen meerdere kaarten per persoon aanschaffen (alleen korting op de eigen kaart).

Maandag 3 december: vrije verkoop. Kantine Kozakken Boys van 20.15 tot 22.15 uur.

Afhankelijk van de verkoop op de voorverkoopavonden zal worden gekeken of er nog een extra voorverkoopavond wordt gehouden en/of er nog verkooppunten in en buiten Werkendam worden ingesteld.