Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Voorwaardelijke boete Kozakken Boys wegens afsteken vuurwerk

07 dec 2018, 14.06Nieuws

WERKENDAM - De tuchtcommissie heeft Kozakken Boys een schikkingsvoorstel gedaan van een voorwaardelijke boete van 3750 euro met een proeftijd van een jaar vanwege het afsteken van vuurwerk na de bekerwedstrijd Kozakken Boys-Almere City.

Naar aanleiding van het afgestoken vuurwerk begon de KNVB een tuchtzaak tegen Kozakken Boys.

Verhalen op dader(s)
Kozakken Boys meldt: 'Het afsteken van vuurwerk op ons complex is niet toegestaan, maar helaas blijken er toch toeschouwers te zijn die zich hier niet aan houden. Kozakken Boys is niet voornemens om op te draaien voor deze boetes en zal eventueel opgelegde boetes dan ook verhalen op degenen die zich schuldig maken aan het afsteken van vuurwerk. Wij roepen iedereen nogmaals op om zich aan de regels te houden en gaan ervan uit dat dit niet meer voorkomt. Er worden in overleg met de supportersvereniging al lange tijd alternatieve sfeeracties georganiseerd die ook zorgen voor een prima omlijsting van onze wedstrijden'. 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >