Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vrijspraak voor Schelluinen en Raptim na gestaakt duel

05 okt 2016, 15.43NieuwsUpdate

SCHELLUINEN - De Tuchtcommissie van de KNVB Zuid I heeft vv Schelluinen op grond van de verkregen verklaringen vrijgesproken van schuld aan de gestaakte competitiewedstrijd Schelluinen - Raptim. Ook Raptim is vrijgesproken.

“Wij betreuren nog steeds de gang van zaken van zaterdag 17 september, maar zijn wel opgelucht dat de vereniging geen schuld heeft aan het staken van de wedstrijd. Net als de KNVB beschouwen wij hiermee de zaak als afgedaan”, aldus secretaris Rob van Driel.

“Wel zal het restant van twaalf minuten moeten worden uitgespeeld en is de opgelegde strafmaat aan ons lid, geen bezoek van wedstrijden tot einde van dit kalenderjaar, door de KNVB overgenomen.”

(later meer)