Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VV Almkerk zoekt trainer-coach voor JO19-1 [vacature]

13 mrt 2019, 10.47Nieuws

De TC afdeling Jeugd van v.v. Almkerk zoekt voor het seizoen 2019-2020 een enthousiaste TRAINER/COACH voor ons JO19-1 team uitkomend in de 2e klasse.

De Trainer/coach zal 2 trainingsavonden verzorgen en coacht het team tijdens de wedstrijden. Ons JO19-1 team is een jonge/leergierige groep, waar een hele mooie uitdaging ligt voor de nieuwe trainer/coach.

Wij roepen gediplomeerde trainers (minimaal TC 3) op om contact met ons op te nemen. Het spelen of gespeeld hebben op een redelijk amateurniveau en ervaring op het gebied van trainen jeugdelftallen heeft een pre.

Wij bieden:
* Een talentvolle groep spelers
* Uitstekende faciliteiten, materialen en kleding
* Uitdagende activiteiten voor de ontwikkeling van spelers (<23 wedstrijden, meetrainen selecties e.d.)
* Goede ondersteuning vanuit begeleiding en TC.
 
Voor vragen over de functie c.q. het team, kan er contact worden opgenomen met TC-Jeugd, Jeroen Kroon. Telnr 06-51755383
 
Sollicitatie (inclusief CV ) te richten aan:
v.v. Almkerk
t.a.v. Jeroen Kroon TC-Jeugd,
e-mail: Jeroen.kroon78@gmail.com 

 

Lees meer over : vv Almkerk, vacature