Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VV De Alblas zoekt trainer voor tweede elftal [vacature]

20 feb 2019, 10.07Nieuws

VV De Alblas is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze trainer voor haar 2e elftal.

De Alblas is een groeiende vereniging, met prachtige accommodatie en een gezonde ambitie om het maximale uit haar selecties te halen. Doorstroom vanuit de jeugd heeft hierin hoge prioriteit. De Alblas heeft haar technisch beleid aangescherpt en het 2e elftal, dat 1e klasse speelt, aangemerkt als opleidingselftal voor het eerste elftal.

Het 2e elftal is een combinatie van aankomend talent en basisspelers dat als schaduwteam voor het eerste elftal speelt. Speelplezier en ambitie staan centraal. Van de trainer wordt verwacht in nauwe samenwerking met de trainers van het eerste elftal, binnen de gewenste speelwijze, de ontwikkeling van spelers centraal te stellen.

Heb jij de ambitie en het plezier in het begeleiden van jonge en ambitieuze voetballers, dan ben jij de ideale kandidaat die komend seizoen met het opleidingselftal (2e elftal) aan de slag gaat. Indien je interesse hebt en meer informatie wil over de vacature neem dan contact op met Peter Wemmers (06-53676557). Solliciteren? Mail dan een korte motivatie en CV naar: tc@vvdealblas.nl

Lees meer over : vacature, vv De Alblas