Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

vv Lekkerkerk zoekt trainer voor Zaterdag 2 [vacature]

19 feb 2019, 17.08Nieuws

vv Lekkerkerk is op zoek naar een trainer voor Zaterdag 2 Senioren, uitkomende in de reserve 3e klasse C van West 2, vanaf het seizoen 2019 – 2020.

Het 2e elftal maakt deel uit van de zaterdagselectie van VV Lekkerkerk, welke bestaat uit 35 tot 38 spelers.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het samenstellen van de selectie van het tweede elftal en de begeleiding op wedstrijddagen.

Belangstellenden dienen minimaal in het bezit te zijn van het diploma TC III. Van geïnteresseerden wordt verwacht dat men positief en daadkrachtig samenwerkt met de hoofdtrainer, dat men beschikt over goeie sociale- en communicatieve vaardigheden, dat men spelvreugde en saamhorigheid enthousiasmeert, dat men een goede samenwerking nastreeft met overige stafleden van de selectie van v.v. Lekkerkerk en dat men in voorkomende omstandigheden de hoofdtrainer vervangt.

U onderschrijft het Technisch Beleidsplan van de vv Lekkerkerk.

Inlichtingen over de functie kunt U verkrijgen bij de TC, Dhr. R.C. Dubbelman, 06-38377811.

Sollicitaties met uw CV kunt U per e-mail sturen naar: tc.vvlekkerkerk@gmail.com

Lees meer over : vacature, vv Lekkerkerk