Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VV Vuren neemt gerenoveerd hoofdveld weer in gebruik

13 nov 2017, 07.29Nieuws
(foto: vv Vuren)

VUREN - Voetbalvereniging Vuren heeft vrijdagavond op feestelijke wijze het gerenoveerde hoofdveld weer in gebruik genomen.

De officiële handeling werd verricht door wethouder Van Bezooijen van de gemeente Lingewaal, die onder meer sportzaken in zijn protefeuille heeft.

Het nieuwe veld beschikt onder andere over een automatische beregeningsinstallatie en veldverlichting in de vorm van energiezuinige ledlampen.

Het veld werd in gebruik genomen door het spelen van een afscheidswedstrijd voor de oud-eerste elftalspelers: Kevin Meerens, Casper Valen, Bart Muilenburg en Tim Ippel (ontbreekt op de foto). Zij zijn afgelopen seizoen gestopt met het spelen van wedstrijden in Vuren 1.

Naast deze drie spelers werd ook afscheid genomen van leidster Dyke de Joode. Zij heeft zich voor vele jaren ingezet voor het damesvoetbal van vv Vuren.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : vv Vuren, hoofdveld, renovatie