Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VVAC verlengt met Cees van Bavel en Hans Duijzer

23 dec 2011, 06.30Nieuws

OTTOLAND - VVAC heeft de contracten met hoofdtrainer Cees van Bavel en B-trainer Hans Duijzer met een jaar verlengd. Dat heeft voorzitter Wilko Kortleve donderdagavond na de laatste training van 2011 bekendgemaakt.

Beiden zijn aan hun eerste seizoen bij VVAC bezig. Van Bavel heeft met het eerste elftal in 4D al een periodetitel op zak en is winterkampioen met zes punten voorsprong op de concurrentie. Bestuur, TC en een delegatie van de spelersgroep waren het met de Woudrichemmer snel eens over contractverlenging.
Hans Duijzer (Hoornaar) doet het goed met het tweede elftal. Ook in dit geval resulteerde de wederzijdse tevredenheid in contractverlenging.

Lees meer over : VVAC, Cees van Bavel, Hans Duijzer