Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wéér andere indeling SC Everstein, Vianen in West 1

15 jul 2018, 08.56Nieuws
Voor SC Everstein blijft de derby tegen HSSC'61 intact. (foto: Peter Verbeek)

EVERDINGEN/VIANEN - Derdeklasser SC Everstein en de weer instromende vierdeklasser Vianen kunnen alleszins leven met de indeling voor komend seizoen.

“West is ons vorig jaar niet tegengevallen, maar vooral omdat er nogal wat dorpsclubs bij zaten. Ze namen alleen weinig supporters mee”, aldus teammanager Coen van Zante.

“We hebben nu voor het derde seizoen op rij een totaal andere indeling. De enige constante factor is de derby tegen HSSC’61. In Zuid krijgen we gelukkig weer te maken met vergelijkbare clubs als SC Everstein. Ik vind dit een mooie afdeling. Ik schat SV Capelle en Sleeuwijk op voorhand hoog in en denk dat ook wij bovenin mee kunnen gaan draaien.” 

Gemoedelijker
“We hadden een voorkeur voor Zuid, met name omdat de verenigingen daar vaak wat gemoedelijker zijn. En voor mijzelf omdat die afdeling niet ken en ik hou wel van vernieuwing. Maar we zitten nu in een poule met een aantal mooie en gerenommeerde clubs, en daar is ook niets mis mee”, is de reactie van Vianen-trainer Marcel Akkerman.

Peter Verbeek

Verslaggever en fotograaf regio Vianen Mail Peter >