Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Waalkanters/Opijnen kiest DSS’14 als nieuwe naam

28 mrt 2014, 06.35Nieuws

HEESSELT – Fusieclub Waalkanters/Opijnen gaat met ingang van het seizoen 2014-2015 spelen onder de naam DSS’14.

DSS staat voor Door Samenwerking Sterk. De keuze van een definitieve naam werd bepaald aan de hand van een prijsvraag. Leden kozen donderdagavond uit liefst 28 inzendingen, waarvan er drie op een shortlist terechtkwamen. DSS’14 kreeg uiteindelijk de voorkeur boven FC Waalvogels en SV Victorie.

Volgens voorzitter van de fusiecommissie Ron Arendonk is er bewust voor gekozen om de herkomst van de voetbalclub niet in de naamgeving te laten doorschemeren, zoals de fuserende clubs Hurwenen en Rossum aan de overzijde van de Waal wel deden. Arendonk: “Met deze naam maken we een nieuwe, frisse start.”

Clubkleuren
De clubkleuren van DSS’14 zijn rood, groen en zwart. Op het nieuwe logo prijkt een vogel bovenop een voetbal. Het eerste elftal van DSS’14 komt komend seizoen uit in de vijfde klasse zondag, het niveau waarop Waalkanters/Opijnen momenteel acteert.

De bijeenkomst in dorpshuis De Keysershof kende een hoge opkomst. Leden kijken volgens Ron Arendonk reikhalzend uit naar de fusie die in mei tijdens een algemene ledenvergadering officieel zal worden beklonken.

Lees meer over : Waalkanters/Opijnen, DSS'14