Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Well ziet onverwacht twee sterkhouders stoppen

11 mei 2019, 21.54Nieuws

WELL – Well beschikt volgend seizoen niet meer over een tweetal sterkhouders.

Danny Keijnemans en Barend Blom hebben beide aangegeven te willen stoppen, vertelt interim-trainer Manuel Langendoen: “Ze hebben het allebei vorige week aan de spelersgroep verteld. Het zijn twee dragende spelers en dat moeten we volgend seizoen toch op de een of andere manier proberen op te vangen. Het is te hopen dat de ziekenboeg leegloopt.”

Het nieuws mag een aderlating heten voor de vierdeklasser, die dit seizoen al veel personele problemen kende. Mede daardoor bezet de ploeg van Langendoen de een na laatste plaats in de vierde klasse D.

Ook zaterdag slaagde Well er niet in om een overwinning binnen te slepen. Het uitduel met SVS’65 ging met 5-2 verloren. Volgende week krijgt Well hekkensluiter RKVSC op bezoek.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >