Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wie blijft er in het spoor van Arkel: De Zwerver of Groote Lindt?

03 mei 2019, 07.12Voorbeschouwing
(foto: Rick den Besten)

ALBLASSERWAARD - Ook komend weekend (4 en 5 mei) is er een beperkt voetbalprogramma. De laatste achterstallige (inhaalduels) worden weggewerkt. Daarna resteren nog drie volledige speelronden.

In de derde divisie is er wel een compleet programma. SteDoCo reist naar het verre Hoek, dat al een periode op zak heeft. Er staat in Zeeland dus weinig op het spel.

Heukelum-Papendrecht
Papendrecht is nog altijd titelkandidaat in 2F. Dat blijft zo als er gewonnen wordt van Heukelum. Een week voor de topper tegen Nivo Sparta kan Papendrecht zich geen puntverlies permitteren. Overigens heeft de tuchtcommissie van de KNVB nog altijd geen uitspraak gedaan over de gestaakte competitiewedstrijd Papendrecht-EBOH. En dat wekt bevreemding in het kader van een zo eerlijk mogelijke competitie-ontknoping.

Embedded rich media on Twitter

Groote Lindt-De Zwerver
In 3C nemen Groote Lindt en De Zwerver, de naaste achtervolgers van koploper ASV Arkel, het tegen elkaar op. Beide clubs lieten in het Paasweekend een lelijke steek vallen, waardoor Arkel de lachende derde werd. Alleen bij een Kinderdijkse zege zal Arkel nog enige druk voelen. Elk ander resultaat speelt Arkel in de kaart.

Peursum-ONI
Peursum-ONI wordt hervat bij een 1-0 stand en een strafschop voor ONI. Bij winst is de koploper uit 's Gravenmoer, die vorig seizoen op eigen veld de nacompetitiefinale van VVAC verloor, kampioen. Peursum durft echter nog steeds te hopen op de nacompetitie en zal de huid dus duur verkopen. Waarbij de favorietenrol voor ONI is, want die ploeg steekt er dit seizoen in 4C met kop en schouders bovenuit en scoorde al 112 keer.

Halsteren-Unitas
Zondaghoofdklasser Unitas vervolgt de titelrace in en tegen Halsteren. Opnieuw een topper dus voor de manschappen van Rick Adjei.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >