Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Willem-Paul van der Heijden (WNC): 'Ik denk dat we er klaar voor zijn'

13 sep 2017, 07.22Voorbeschouwing

WAARDENBURG - Na het late vertrek van Guillano Grot vond WNC in Willem-Paul van der Heijden toch nog een opvolger. De aanvaller kwam over van Geinoord en was in het verleden actief voor Schoonhoven en Nieuw Lekkerland.

Toen Van der Heijden gepolst werd, kende hij WNC niet zo goed. "Ik heb er alleen een keer met Schoonhoven tegen gespeeld in de beker", vertelt Van der Heijden. "Ik heb me wel laten informeren en dat beeld wordt in de eerste weken bevestigd."

Van der Heijden doelt vooral op de speelwijze: "De trainer wil dat we een voetballende ploeg zijn en dat we verzorgd voetbal spelen. In de voorbereiding gaat het tot nu toe wat minder, maar daar is het dan ook de voorbereiding voor. Ik denk dat we er klaar voor zijn als de competitie begint."

WNC moet het voorlopig wel stellen zonder topscorer Vincent Verheul, die nog enkele weken met een schouderblessure aan de kant zal staan. "Dat is wel een gemis", beseft Van der Heijden."Ik denk echter dat we genoeg kwaliteit hebben om dat op te vangen."

Nacompetitie
Vorig seizoen haalde WNC de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. De ploeg hoopt dat dit seizoen te herhalen. "Dat zou inderdaad wel mooi zijn. Ik vind het lastig in te schatten of dat een realistisch doel is. Veel ploegen zijn voor mij onbekend, in die zin dat ik niet weet waar ze op dit moment staan. Het schijnt wel een sterke competitie te zijn, maar dat was het vorig seizoen ook en toen werd WNC derde."

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >
Lees meer over : Willem-Paul van der Heijden, WNC