Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wim Eilander nieuwe trainer IJVV De Zwervers

23 feb 2017, 12.31Nieuws

ROTTERDAM - Na een intensieve selectie- en sollicitatieprocedure heeft het bestuur van IJ.V.V. De Zwervers met Wim Eilander overeenstemming bereikt om in het seizoen 2017-2018 te fungeren als trainer/coach van het eerste elftal. Dat meldt Voetbal Rotterdam.nl.

Wim Eilander (61), momenteel trainer van Schoonhoven, heeft een lange staat van dienst binnen het amateurvoetbal. De afgelopen 35 jaar is hij onder meer trainer geweest bij Soccer Boys, Strijen, Spijkenisse, Huizen, FC Lisse en DOVO.

Wim Eilander is de opvolger van Peter Huisman, waarmee IJ.V.V. De Zwervers vijf seizoenen geleden de lijn heeft ingezet om vooral met eigen jeugd te werken. Dat zal ook voor de komende seizoenen het credo zijn aangezien IJ.V.V. De Zwervers beschikt over een kwalitatief goede jeugdopleiding.

Met zijn enthousiasme, Rotterdamse roots en zijn achtergrond als docent gaat zowel IJ.V.V. De Zwervers als Wim Eilander ervan uit dat de komende jaren de eigen jeugd van IJ.V.V. De Zwervers ingepast zal blijven worden.