Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Winnende goal G-team Sparta'30 'Voetbalmoment van de Maand'

29 mrt 2019, 11.50Nieuws

 

REGIO - Het filmpje ‘G-team Sparta'30 scoort winnende goal' is het Van Ekeren Hypotheken Verzekeringen-voetbalmoment van de maand maart geworden in de categorie senioren.

De maandprijs is een BOL.com waardebon à 15,00 euro en € 75,- cashback op een bij Van Ekeren nieuw af te sluiten auto- of scooterverzekering.  

De hoofdprijs van het seizoen 2018-2019 is een geheel verzorgde voetbaldag naar De Kuip voor het seizoen 2019/2020. De winnaar bezoekt een wedstrijd van Feyenoord inclusief diner. 

Heb jij ook een leuk, mooi of memorabel videomoment vastgelegd? Of ga je dat komend weekend doen? Stuur ze naar Regio-Voetbal (appen of zelf uploaden): www.regio-voetbal.nl/voetbalmoment.

Klik hier om de maandwinnaar te bekijken