Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Woudrichem gaat opnieuw in beroep

25 mrt 2016, 14.19Nieuws

WOUDRICHEM -  In navolging van SVW is ook Woudrichem vorige week in beroep gegaan tegen de nieuwe uitspraak van de tuchtcommissie.

Volgens Kees Braat, de voorzitter van de derdeklasser, zijn er geen nieuwe feiten ten opzichte van de eerdere uitspraak.

Vanwege het ontbreken van nieuwe feiten is Woudrichem van mening dat de uitspraak van de nieuwe tuchtcommissie ongegrond verklaard zou moeten worden. De beroepscommissie maakt waarschijnlijk pas volgende maand bekend of dit ook daadwerkelijk gebeurt.

Jammer
“Het is jammer dat het zo lang moet duren, want het zou zomaar half april kunnen zijn voordat we iets weten. Dan is de competitie al ver gevorderd en zonder de uitspraak blijf je voor je gevoel achter de feiten aanlopen”, aldus de voorzitter.