Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wout Lems ook volgend seizoen trainer op Scalune

28 dec 2015, 22.32Nieuws
(foto: Rick den Besten)

SCHELLUINEN - Ridderkerker Wout Lems, bezig aan zijn eerste seizoen bij vierdeklasser vv Schelluinen, is ook in het seizoen 2016-2017 hoofdtrainer bij de blauwwitten.

"We zijn bijzonder blij dat Wout heeft bijgetekend", laat vv Schelluinen-voorzitter Rolf Huijssen weten.

"Wout is een enthousiaste en vooral ambitieuze trainer, die net als wij graag wil promoveren naar de derde klasse. Verder zijn we blij met de verlenging van de contracten van assistent-trainer Philip Luzineau en B-trainer Hans Klein", aldus Huijssen.

"Overigens wordt de technische staf bij het eerste elftal uitgebreid met de komst van Michel Kemp. Hij is al jaren lid van onze vereniging en gaat samen met Philip specifieke trainingen verzorgen, zoals de spitsen of de achterhoede."

Binnenkort hoopt het bestuur van vv Schelluinen ook met keeperstrainer Marco Tukker en verzorger Tomas Henke tot verlenging van de samenwerking te komen. 

Theo Sprong