Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in Giessen

28 dec 2011, 14.23Nieuws

GIESSEN - Het jongerenwerk van Trema Welzijn, Stichting De Vleet en Stichting Sport en Recreatie Land van Heusden en Altena organiseert op vrijdag 6 januari een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 14 t/m 23 jaar. Het toernooi vindt plaats in sporthal De Jager in Giessen en begint om 19.00 uur. Het is de bedoeling dat alle teams om 18.40 uur aanwezig zijn. Men speelt vier tegen vier tijdens wedstrijden van 25 minuten.

Aanmelden kan tot en met 2 januari via e-mail bij Frank van Weerlee (frank.van.weerlee@trema.org) of bij Maaike Scholten (scholten@stichtingdevleet.nl). Bij opgave de teamnaam en de namen en de leeftijd van de spelers vermelden (maximaal acht personen per team), een contactpersoon en de kleur van de shirts die gedragen worden. Er zijn eventueel hesjes aawezig.