Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zestal regiotrainers slaagt voor UEFA A-cursus

14 sep 2017, 22.07Nieuws
Foto: website KNVB

REGIO - Een zestal trainers uit de regio heeft woensdag hun diploma UEFA A, ook wel TC 1, uit handen van de KNVB overhandigd gekregen.

Onder de 23 geslaagde cursisten bevonden zich onder meer Marten Boverhof (VVAC), Richard Smaal (ASV Arkel), Jerome Ceton (komend seizoen analist voor GJS) en Ferry van Dijk (ex-Hardinxveld).

Bevoegdheden
Ook Richard Elzinga (voormalig Papendrecht) en David Toxopeus, die in 2013 promoveerde met de zaterdagtak van Brederodes, behoorden tot het sextet. 

TC 1 geeft de bevoegdheid om na verkregen licentie als trainer/coach op te treden in het gehele amateurvoetbal of de beloftencompetitie betaald voetbal en/of als assistent-trainer in het betaalde voetbal.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >