Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zuurmond uitgeluid met vuurwerk en buffet

03 aug 2015, 17.15Nieuws

SCHOONHOVEN - Met vuurwerk vooraf en een buffet na de wedstrijd werd Erik Zuurmond zaterdagmiddag uitgeluid door de voetbalvereniging Schoonhoven. 

De 33-jarige aanvoerder zette na zestien seizoenen in het eerste elftal een punt achter zijn loopbaan. Het bestuur van de VV Schoonhoven wilde dat niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan en bood hem een afscheidswedstrijd tussen het huidige eerste elftal en voormalige teamgenoten aan. Zo waren Erwin Roquas, Marcel Stok en Jouk Pols van de partij. De hoofdmacht won met 4-1 door doelpunten van Hayo Nagtegaal (3) en Jessin Bojada. Namens het vriendenteam trof Erik Zuurmond het doel met een fraai schot van 30 meter. "Dat was een mooie afscheidsgoal”, vond de aanvoerder. 

Zuurmond kreeg diverse cadeaus van het bestuur, oud-teamgenoten en de supportersclub. Hij gaat volgend seizoen in het vijfde elftal voetballen. Trainer Wim Eilander vindt dat zonde van zijn kwaliteiten. Volgens Eilander zou Zuurmond als bewaker van de Schoonhovense voetbalcultuur in de technische staf plaats moeten nemen. "Hij is een voorbeeld voor jong en oud. Erik was altijd op de training aanwezig en toonde een formidabele inzet en toewijding.”