Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ZVG de baas in de stad (videosamenvatting)

03 okt 2014, 20.57Nieuws

GORINCHEM - ZVG is voorlopig de baas in Gorinchem. De blauwhemden wonnen de futsaltopper (beide teams waren nog ongeslagen) én stadsderby in de topklasse tegen JogadoresCF vrijdagavond met 5-2.

Voor rust zag het pubiek een spannende strijd. Vlak voor de pauze zette Christiaan Perrier ZVG met zijn tweede goal op voorsprong (3-2). Voor JogadoresCF troffen Remie Schuurman van Klaveren en André Zondag doel.

In de tweede helft mocht JogadoresCF komen. Dat deed het ook wel, maar het ZVG-blok gaf geen krimp. De counters waren in de slotfase een kolfje naar de hand van Christiaan Perrier. Zijn vierde goal, gemaakt in de slotseconden, kwam in ondertal tot stand. ZVG had op dat moment vanwege gele kaarten twee spelers minder in het veld. Eindstand: 5-2.

Bekijk hier het video-overzicht van Regio-Voetbal.