Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zwijndrechts Voetbalkampioenschap na lange tijd weer terug

08 jun 2018, 14.45Nieuws
Initiatiefnemers Zwijndrechts Voetbalkampioenschap v.l.n.r. Len den Otter (ZBC’97), Ernst Stijnis (Pelikaan), Peter van der Linden (Heerjansdam), Bas Grijsen (VVGZ) en Marcel Mourik (Groote Lindt)

ZWIJNDRECHT - De vijf Zwijndrechtse clubs (Groote Lindt, Heerjansdam, Pelikaan, VVGZ en ZBC’97) mogen zich na lange tijd weer opmaken voor het Zwijndrechts Voetbalkampioenschap, dat op 18, 21 en 25 augustus plaats zal vinden. 

De voorrondes worden op zaterdag 18 augustus bij Heerjansdam en op dinsdag 21 augustus bij Pelikaan gespeeld. De finaleronde wordt op zaterdag 25 augustus gehouden op het complex van ZBC’97. Mediapartner ATOS RTV zal alle wedstrijden van zowel de voorrondes als de finaleronde met eigen reporters live verslaan. ATOS RTV pakt op de finaleronde uit door de gehele dag live aanwezig te zijn.

Ook de loting zal op zondag 17 juni tussen 15.00 en 16.00 uur live te volgen zijn op ATOS Radio. Vertegenwoordigers van alle verenigingen zullen in het programma Sport op Zondag onder leiding van Paul Budde toezien welke voorronde wedstrijden er op 18 en 21 augustus zullen worden gespeeld.

Alle voetbalwedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechterstrio, dat zal worden aangesteld door de Scheidsrechter Vereniging Drechtsteden. Het speelschema wordt na de loting via de websites van de Zwijndrechtse voetbalverenigingen verspreid.