‘Gewoon onze eigen wedstrijden winnen’. Dat blijft het parool bij DSC

13 mei 2019, 22.28Verslag

BUREN - Na 25 minuten was het al 0-3 voor DSC in het duel met Buren. Vervolgens werden er nog zes goals aan toegevoegd: 0-9.

“Het was zo gepiept”, sprak DSC-trainer Roland Timmermans. Voor DSC vonden Martijn Veldhuis (4x), Bas Vos (2x), Christian Broekmeulen, Brent van Herwijnen en Tommie de Vaan het vijandelijke doel.

Met nog twee wedstrijden te gaan (DSC moet nog tegen GVV en naar Teisterbanders) blijft het ongekend spannend in 4E. Maliskamp volgt nog steeds op één puntje.

“Wij zullen telkens onze eigen wedstrijd moeten winnen. En dan na afloop maar kijken wat Maliskamp heeft gedaan”, houdt Timmermans het simpel. “Nog twee wedstrijden en dan weten we wie kampioen is.”