Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achilles Veen boekt ruime bekerzege bij RKZVC

17 aug 2016, 22.30Verslag

ZIEUWENT/VEEN - Achilles Veen trad woensdagavond aan voor de eerste ronde van de KNVB-beker tegen RKZVC. De zaterdaghoofdklasser uit Veen had weinig moeite met de zondagtweedeklasser in de Achterhoek. Het werd 0-4 in Zieuwent.

Met de winst is de equipe van trainer Clemens Bastiaansen door naar de volgende ronde. “Met weinig moeite is een ander verhaal, maar het was wel verdiend”, klonk het uit het Veense kamp. Ondanks dat Achilles Veen het moest doen zonder Thijs van den Berg, Sezer Sulun en Rowin van Zaanen was het klasseverschil merkbaar.

Kruising
Bij de rust stond het al 0-2 voor de gasten uit Veen door treffers van Sen Aerts en Ronnie Reniers. Vlak na de rust mikte Flavio Antjole al de 0-3 in de kruising. Met een gerust hart kon trainer Bastiaansen nog even Jeroen van Leijsen en Theo Martens speeltijd geven. Het werd tenslotte nog 0-4 door Sen Aerts.

Met licht optimisme wordt dan ook uitgekeken naar de volgende tegenstander komende woensdagavond HBS in Den Haag. 

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >
Lees meer overAchilles Veen, KNVB-beker