Achilles Veen klopt Swift met 1-0

20 apr 2019, 21.20Verslag

Achilles Veen deed het zaterdag met een 1-0 winst tegen Swift. Iets uitmaken zal het niet meer, al had het eergevoel wel een opkikkertje nodig.

In de wedstrijd kwam dat gevoel niet erg naar boven. Het was duidelijk te zien, dat er voor de twee niets meer op het spel stond. Voor de rust hield keeper Jamil Kools de thuisploeg op de Hanen Weide in de wedstrijd met een paar uitstekende reddingen. Kort voor de rust maakte Theo Martens het verschil met de 1-0. Daar bleef het bij.