Alem laat Beesd telkens terugkomen, maar wint wel

11 feb 2019, 20.44Verslag

ALEM - Eindelijk mocht ook Alem weer eens opdraven voor een competitiewedstrijd. De club van trainer Peter Burg kwam door afgelastingen na de winterstop nog niet in actie.

Dus waren ze in Alem best hongerig. Het leverde tegen Beesd gelijk ook drie punten op (5-3 winst). ,,Als team wilden we echt winnen”, gaf Burg een compliment. “Alleen lieten we Beesd telkens weer in de wedstrijd komen. Dat had niet gemoeten. Gezien de kansen hadden we het ook eerder af moeten maken”, luidde het vervolg van Burg, die volgend seizoen BVV onder zijn hoede krijgt. Tom Loobeek opende voor rust de score die vervolgens door Mats Steenbekkers werd opgevoerd 2-0.

Na de thee was er eerst de 2-1 en even later vergrootte Lars Steenbekkers de score naar 3-1. Beesd kwam terug (3-2) en Mats Steenbekkers antwoordde met de 4-2. Beesd beet weer van zich af via de 4-3 waarna Mart van Boxtel het laatste woord had. Hij scoorde uit een strafschop de 5-3. Beesd eindigde het duel met negen man.