Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alem moet tegen Beesd een veer laten

12 mrt 2018, 19.13Verslag

BEESD - Alem dreigt het vizier op een titel kwijt te raken. Het raakte door de 3-3 bij Beesd weer verder achterop het wel winnende Theole. Zeven punten is nu het verschil met de koploper.

“Maar het is nog niet gespeeld”, houdt Alem-trainer Piet Saaman de moed er in. Zijn ploeg keek ook zondag al weer snel tegen een achterstand aan. De thuisclub nam brutaal een 2-0 voorsprong. Lars Steenbekkers en Kevin Broekmeulen (strafschop) brachten hun ploeg langszij.

Beesd nam echter opnieuw afstand. Koen van Kessel beantwoordde met de gelijkmaker: 3-3. Deze ruststand werd ook gelijk de eindstand. Saaman: “Na rust hebben we de hele tijd wel aangedrongen, maar we kwamen er niet meer door heen bij Beesd.”