Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alem niet goed tegen RKTVC

08 okt 2018, 19.19Verslag

ALEM - Alem had tegen RKTVC kunnen winnen als het in de eerste helft de kansen had benut. Nu bleef het bij een goaltje van Mart van Boxtel (1-0) wat ook de ruststand was.

Na rust boog RKTVC de stand om en werd Alem op een onverwachte nederlaag getrakteerd (1-3).

(foto: Gerald van Zanten)

“Qua beleving, qua voetbal en inzet waren we niet best”, sprak Alem-trainer Peter Burg na afloop. Natuurlijk kon hij zich verschuilen achter blessuregevallen. Zo ontbrak Kevin Broekmeulen en viel Mats Steenbekkers uit. Daarnaast was de wel nog ingevallen Lars Steenbekkers ook al geen honderd procent.

Burg: “Onze selectie is eenmaal niet breed en als er dan een paar wegvallen valt het niet mee. Maar daardoor hebben we niet verloren. Het was vandaag de beleving, het spel en de inzet die niet goed waren.”