Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alem verslaat negental van Jan van Arckel (2-1)

03 dec 2018, 20.25Verslag

ALEM - Alem boekte zondag een nuttige overwinning op streekgenoot Jan van Arckel (2-1). De ploeg uit Ammerzoden eindigde het duel met negen spelers. Voor rust zag Ad van der Schans na twee keer geel rood en na rust moest Luuk Hoogma na een zware overtreding vroegtijdig onder de douche.

In de eerste helft zette Tom Loobeek de thuisclub op voorsprong, maar Thom de Looijer bracht al snel de zaak weer in balans (1-1). Kevin Broekmeulen, die voor rust een strafschop gekeerd zag door Jan van Arckel-goalie Geert Verhoeven, zorgde na rust voor de overwinningstreffer (2-1).

Alem-trainer Peter Burg was gedeeltelijk tevreden. “Na de hervatting kregen we veel kansen en konden we de numerieke meerderheid niet omzetten in goals. Toen hebben we niet goed gevoetbald.”

(foto: Gerald van Zanten)

Twijfels
Jan van Arckel-trainer Marco van Loon sprak van een verdiende nederlaag, maar hij had wel zijn vraagtekens bij de beslissingen van de scheidsrechter. “De rode kaart van Luuk Hoogma was terecht. Maar over de ene gele kaart aan Ad van der Schans (kreeg twee keer geel) heb ik zo mijn twijfels. En ik vond dat Kevin Broekmeulen voordat hij scoorde ook niet alles goed deed. Zeg maar hij dat hij slim was. We hebben met negen man nog goed stand gehouden.”