Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alexander de Jong: rentree op z'n 41e!

18 mei 2019, 19.04Verslag

ALBLASSERDAM - Blessures, schorsingen, een speler -Leroy Naaktgeboren- met een keelontsteking; Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil moest weer eens alles uit de kast halen om tegen Groote Lindt een elftal op de mat te krijgen. "Maar het is gelukt", grijnsde de goedlachse coach na afloop van het met 3-1 gewonnen duel tegen de nog op nacompetitie azende tegenstander uit Zwijndrecht.

Alblasserdam begon met een defensief concept, maar ontdekte gaandeweg het duel dat 'De Lindt' zo zijn zwakheden kende. Het was Glenn de Jong die met een afstandsschot uit stand de bal in de kruising jaste en ze de 1-0 aantekende. Beau Buwalda verdubbelde de voorsprong na rust waarna Damien Buwalda er zelfs nog 3-1 van maakte. Dat deed hij op aangegeven van Alexander de Jong, Schoonewil's assistent die op zijn 41e (!) zijn rentree maakte in een eerste elftal.

(foto: vv Alblasserdam)

"En dat deed 'ie prima", glunderde collega Schoonewil. "Als je die rust aan de bal ziet. Prachtig man! Geweldig dat Alexander ons op deze manier uit de brand wilde helpen."

Embedded rich media on Twitter