Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Almkerk verprutst kans op flinke bekeruitslag

20 aug 2016, 22.03Verslag

ALMKERK - Almkerk kreeg tegen Klundert alle kans op een grote uitslag in de districtsbeker. “Het was het allemaal net niet en we speelden matig”, stelde trainer John Vink echter, die zijn ploeg desondanks niet verder zag komen dan 3-3.

Uit een penalty bracht Bart Dirven de Almkerkers aan de leiding tegen Klundert. Op slag van rust werd het 1-1. Na de pauze was het meteen 1-2 door Remon Hofstede. Met een snoeihard schot en de 1-3 door Dirven leek het gebeurd. Dat was echter niet het geval. De verdediging stond te slapen en Klundert maakte de 2-3. Bij fout uitspelen achterin had Klundert ook vrij baan en scoorde zo prompt nog de 3-3.