Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Altena geeft NOAD’32 een knauw met 2-1 in kelderderby

24 nov 2018, 19.25VerslagUpdate

NIEUWENDIJK - Altena slaagde er zaterdag in om de belangrijke punten uit de kelderderby tegen NOAD’32 te slepen. Het eindigde in 2-1 in Nieuwendijk.

“We zijn er verrekt blij mee en het was nodig”, stelde voorzitter Cor Geelhoedt.

Bijkomend pluspunt was dat de pas 16-jarige Ali Fariya de score opende voor Altena na een rush en voorzet van Corné van Rosmalen. Een kwartier na de rust trok Altena de winst helemaal binnen na een vrije trap van Edwin Pluister. Julian Geelhoedt stond op de juiste plaats om de 2-0 binnen te koppen.

Strafschop
NOAD’32 kwam niet verder dan een strafschop een paar minuten voor tijd na een handsbal. Soeffiane Bakkali maakte vanaf elf meter de 2-1.

Door de winst kwam Altena -nu hekkensluiter af- op de ranglijst in de tweede klasse F op gelijke hoogte met NOAD’32, al staan er nu wel twee regioclubs in de gevarenzone.