Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Altena speelt zich tegen EBOH uit de zorgen

19 jan 2019, 19.46Verslag
(foto: Rinus van Noorloos)

NIEUWENDIJK - Altena kwam zaterdag uitstekend uit de startblokken na de winterstop. Het sterker geachte EBOH werd in Nieuwendijk met 2-0 geklopt. Daarmee steeg Altena naar de middenmoot en lijken de zorgen in Nieuwendijk in elk geval voorlopig voorbij.

“Een mooie overwinning, dit geeft de burger weer moed”, aldus verslaggever Gerrit de Heus vanuit Nieuwendijk.

Op het half uur kwam Altena op 1-0. Sjoerd Boons gaf de beslissende tik. Het bleef vervolgens op en neer gaan, maar Altena hield de voorsprong vast tot de rust.

Na de rust ging EBOH va banque spelen en deed zich daarmee de das op. Een kwartier na de rust volgde een aanval over rechts en kopte Patrick Zwart de 2-0 binnen. EBOH begon nog wel te pompen, maar Altena liet de winst niet meer glippen.

Embedded rich media on Twitter