-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Altena verkoopt Sleeuwijk in derby pijnlijke oorveeg

12 mei 2018, 19.35Verslag

NIEUWENDIJK – Altena verkocht Sleeuwijk in de derby een pijnlijke oorveeg. Het werd 3-0 in Nieuwendijk.

Voor de rust was Altena heer en meester. Het mondde in de vijfde minuut al uit in de 1-0 van Patrick Swart na een teruglegger van Dennis van Munster. Van Munster nam halverwege de eerste helft zelf de 2-0 voor zijn rekening.

Foto's: Bart Stoutjesdijk

Na de rust kwam Sleeuwijk beter uit de kleedkamer. Keeper Ronald Oskam voorkwam echter met een katachtige reflex een treffer van Marnick Koekoek en later Barry Ruitenberg.

Nadat Sleeuwijk nog een opgelegde mogelijkheid miste, gingen de manschappen van trainer Pieter Tuns helemaal de mist in, nadat een voorzet van Thijs van Helvoirt via een Sleeuwijks been in het eigen doel belandde. Daarmee werd het wel 3-0 en was de derby gespeeld.

Door het verlies zakte Sleeuwijk op de ranglijst en belandde gevaarlijk in de degradatiezone, nog twee punten boven de rode streep.