Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Anrico Visser neemt Sparta'30 met hattrick bij de hand

09 mrt 2019, 21.54Verslag

Het na de winterstop wisselvallige Sparta’30 pakte zaterdag met 3-1 de winst tegen BLC.

“Het heeft de laatste tijd niet mee gezeten. We nemen nu afstand van de ploegen onder ons en dat geeft toch een stukje rust”, hoopt trainer Mark van Noorloos.

De trainer van Sparta’30 moest noodgedwongen beginnen met de pas 17-jarige Twan Pelle op de goal. Als linksback debuteerde daarbij de pas 18-jarige Max van Bommel. Laat in de wedstrijd kwam ook de jonge Zion Krauweel er nog in.

In de wedstrijd tegen BLC opende Anrico Visser al snel de score met de 1-0. Even later was het echter alweer 1-1. Na de onderbreking vanwege het barre weer veerde Sparta’30 nog op in de slotfase. Anrico Visser onderscheidde zich met ook de 2-1 en de 3-1 en dus met drie treffers.