Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASH verrassend ruim langs Lekvogels

09 feb 2019, 22.25Verslag

LEXMOND –Op de ranglijst is het verschil tussen Lekvogels en ASH niet zo groot en dus was de 0-5 uitslag in Lexmond opzienbarend. Na een 0-2 ruststand bleek de 0-3 na rust de genadestoot en daarna kon ASH uitlopen naar een ruime zege.

“Wel wat geflatteerd”, gaf ASH-trainer Ron Laros toe. “We werden een paar keer geholpen door Lekvogels. Maar je kunt situaties niet altijd voetballend oplossen en dat probeerden zij wel. Daar profiteerden wij weer van.”

Cadeau
Voor rust kreeg ASH de doelpunten cadeau. Marijn Hak en Danny Bijl profiteerden van fouten in de Lexmondse defensie. Toen Folkert van der Werf na rust de 0-3 maakte, was het verzet van Lekvogels gebroken. Via Geert de Heus en Arne Hak liep ASH verder uit.

“We hadden vandaag vijf verschillende doelpuntenmakers en bleven gretig om achterin de boel dicht te houden. Dat zijn naast de drie punten belangrijke pluspunten bij deze overwinning.”