Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Asperen geeft zespuntenduel na rust uit handen

10 mrt 2019, 20.03Verslag

RAAMSDONKSVEER – Asperen ging in de belangrijke uitwedstrijd bij RFC met 4-0 onderuit.

Zo kansloos als de uitslag oogt, was de ploeg van Jaap van Hattem niet. “Voor rust deden we het best aardig en kregen we ook een aantal kansen”, zag Van Hattem. Michiel den Hartog, Dennis van Santen en Gerard Breider slaagden er echter niet in te scoren. Vlak voor rust behoedde Dennis Rooijackers zijn ploeg voor een achterstand.

Bedroevend
Na rust zag het er echter al snel anders uit. “Binnen tien minuten stond het 2-0. We gaven het helemaal weg. Onze tweede helft was bedroevend”, zei Van Hattem. RFC prikte er nog twee doelpunten bij.

“Een aantal jongens moet echt gaan beseffen dat we er heel slecht voor staan en de punten hard nodig hebben. We moeten alles op alles zetten om het gat te dichten.”