Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Asperen ontloopt directe degradatie

18 mei 2019, 21.52Verslag

SPRANG-CAPELLE - Asperen heeft directe degradatie weten af te wenden. Hekkensluiter SSC'55 verloor bij Vuren en Asperen pakte zelf op de valreep een punt bij sv Capelle. Na een 2-0 ruststand werd het dankzij invaller Ronan Feunekes vlak voor tijd 2-2.

 "We zijn wel opgelucht", zei trainer Jaap van Hattem. "Na een rommelige eerste helft hebben we het tij nog kunnen keren na rust. We wisten al snel dat SSC'55 ging verliezen en dan is dit wel erg lekker."

De twintig minuten voor tijd ingevallen Feunekes werd goud waard voor Asperen. Al na drie minuten maakte hij de aansluitingstreffer. In blessuretijd was hij uit een corner in de kluts nogmaals trefzeker. "Een gouden wissel ja", wist Van Hattem.