Asperen verliest bij Sparta’30 slag op het middenveld

09 feb 2019, 22.32Verslag

ANDEL – Asperen verloor met 4-2 bij Sparta’30. De ploeg van trainer Jaap van Hattem kwam twee keer slecht uit de kleedkamer en kwam tegen een stugge thuisploeg nooit echt goed in de wedstrijd.

“We hebben we aardige fases gehad en er was lange tijd niet echt iets aan de hand, maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd op het middenveld verloren. Zij knokken er hard voor en het is een ploeg waar je moeilijk van wint”, zei Van Hattem.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. De bal ging na twee minuten op de stip: 1-0. Tareq Ibrahim tekende voor de 1-1 ruststand. Na rust liep de thuisploeg uit. Kort na de thee viel al de 2-1. Een kwartier voor tijd bleek de 3-1 de beslissing. Na de 4-1 in de slotminuut, maakte ook Asperen in blessuretijd nog een treffer. Carlo van Santen bepaalde de eindstand: 4-2.