Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Asperen ziet VVAC in slotfase nog langszij komen (3-3)

14 nov 2017, 23.26Verslag

ASPEREN - VVAC boog in het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup een 3-1 achterstand tegen Asperen nog om in een 3-3 gelijkspel.

VVAC is hiermee vrijwel zeker uitgeschakeld, Asperen gaat met Schoonhoven strijden om de poulewinst.

De bezoekers hadden in de eerste helft aanvankelijk een licht overwicht, maar het was Hussein Dia die met twee goals de 2-0 op het bord zette. Aljan Dekker, na goed voorbereidend werk van Tom den Besten en Jesse de Bruin, bracht op slag van rust de spanning terug (2-1).

VVAC ging in de tweede helft op jacht naar meer, zag Tom den Besten de lat en Joeri Korevaar de paal raken, maar een eigen doelpunt van Jelle de Wit leek het duel te beslissen (3-1).

VVAC gaf zich echter in de aanloop naar de 4D-topper tegen koploper Unitas niet gewonnen en kwam in de slotfase verdiend op 3-3 door goals van Jesse de Bruin en Aljan Dekker.