Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Beesd kan niet echt blij zijn met punt

15 apr 2018, 19.02Verslag

BEESD – Beesd pakte op eigen veld dankzij een 1-1 gelijkspel een punt tegen SCI, maar echt blij kon trainer Dick Wammes daarmee niet zijn. “We hebben weer genoeg kansen gehad, maar scoren moeilijk. En als je dat weet, moet je zorgen dat je achterin een keer de nul houdt.”

Kevin Spronk en Rens Bronk misten een goede kans voordat Beesd op voorsprong kwam. Het werd daarbij geholpen door een verdediger van SCI die de bal achter zijn eigen doelman kopte. Beesd gaf de voorsprong echter snel weer weg.

“We stonden meteen weer op een meter of vijf te dekken en daar heeft een tegenstander natuurlijk geen bezwaar tegen”, zei Wammes. SCI scoorde binnen een minuut de 1-1.

Na rust waren opnieuw Spronk en de ingevallen Hans Kroeze dicht bij een treffer, maar gescoord werd er niet meer. “Gezien het spel en de kansen is het gelijkspel wel terecht, want ook SCI heeft mogelijkheden gekregen. Maar om goede zaken te doen op de ranglijst hebben we gewoon drie punten nodig”, besloot Wammes.