Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Beesd poetst in slotminuten 1-3 achterstand weg.

23 dec 2018, 18.01Verslag

BEESD – Beesd kon na afloop in de degradatiekraker tegen Hedel enigszins opgelucht ademhalen. Vlak voor tijd stond het nog 1-3 op sportpark Molenzicht, maar Beesd sleepte nog een puntje uit het vuur: 3-3.

Over dat resultaat was trainer Dick Wammes wel tevreden: “Je mag blij zijn dat je nog een punt pakt, natuurlijk. Over het spel ben ik minder te spreken. De laatste weken ging het op training en in oefenwedstrijden prima. Daar heb ik vandaag weinig van terug gezien. Als wij moeten, lijkt het niet te willen lukken.”

Belangrijk
Na een aardige openingsfase kwam Hedel uit het niets op 0-1, waarna Beesd het weer even kwijt raakte. Bo van Bremen zorgde nog wel voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft leek het helemaal mis te gaan bij de thuisploeg. Na de 1-3 vijf minuten voor tijd miste Hedel nog twee grote kansen op de definitieve genadestoot, maar via Nick van Gameren en een eigen doelpunt pakte Beesd nog een punt. “En dat we niet verliezen, is wel belangrijk. Nu blijven we nog een beetje bij”, besloot Wammes.