Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Beesd speelt zich veilig en heeft kans op nog meer

12 mei 2019, 19.09Verslag

BEESD – Beesd speelde zich dankzij een 4-2 overwinning op Jan van Arckel definitief veilig in de 4e klasse E. Door de winst heeft de ploeg zelfs nog zicht op de derde periodetitel, waarin het met nog twee wedstrijden te gaan één punt achter koploper Wilhelmina staat.

“En dat is toch wel leuk in een seizoen waarin we zo slecht begonnen”, zei leider Bertus Bronk, die de honneurs van de afwezige trainer Dick Wammes waarnam.

Na een wat rommelige openingsfase kwam Beesd na een halfuur op voorsprong. Rens Bronk bediende Bo van Bremen die de bal over de keeper kopte: 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong, want vier minuten later stond het weer gelijk.

Karakter
Toen de gasten na rust ook nog op voorsprong kwamen, moest Beesd weer eens karakter tonen. Dat deed het naar behoren. Jarno van de Water zorgde voor de 2-2. Met een prachtig schot maakte Van Bremen zijn tweede van de middag en de 3-2 voor Beesd. De 4-2 kwam vijf minuten voor tijd als bevrijding.

“Toen begon Jan van Arckel wel wat te drukken”, zag Bertus Bronk. “Maar we hebben wel verdiend gewonnen. Zeker na rust hebben we het gewoon prima gedaan. En nu kunnen we nog twee wedstrijdjes lekker voetballen en kijken wat er nog te halen valt.”