Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Beesd trekt lijn door tegen Buren

10 mrt 2019, 20.04Verslag

BEESD – Beesd won tegen Buren zijn derde wedstrijd op rij: 3-1.

Ondanks de naderende overstap naar het zaterdagvoetbal, wil trainer Dick Wammes alles op alles zetten om het seizoen goed af te sluiten. “Het resultaat van dit seizoen neem je toch mee naar komend jaar. Het maakt uiteindelijk niet uit of we kampioen worden of degraderen, maar je sport om te winnen en dan moet je daar alles aan doen.”

Stormachtig
Beesd speelde tegen Buren vooral een prima eerste helft, waarin het het best om ging met de omstandigheden. Nick van Gameren maakte na ruim een halfuur de 1-0. Dankzij een doelpunt van Sander Baauw ging Beesd met een 2-0 voorsprong rusten.

De tweede helft begon stormachtig. Baauw maakte er met zijn tweede direct 3-0 van. Kort daarna scoorde Buren de 3-1.

“Onze tweede helft was wel wat minder, maar Buren kon niet echt meer een vuist maken. Al kregen zij in de laatste vijf minuten wel nog twee grote kansen, maar die gingen er gelukkig niet in”, aldus Wammes.