Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bekeravontuur SteDoCo zit er al op

17 aug 2016, 23.15Verslag

HOORNAAR - Derdedivisionist SteDoCo heeft de eerste kwalificiatieronde van het KNVB-bekertoernooi niet overleefd. Van competitiegenoot Huizen werd dinsdagavond met 0-2 verloren.

De Noord-Hollanders scoorden iets voor en direct na rust. Guido de Graaf opende de score in de 38e minuut en de tweede treffer kwam in de 52e minuut op naam van Denny van Loen.

Onnodig
"Onnodig verlies", vond SteDoCo-trainer Virgil Breetveld na afloop. "We voetbalden in de eerste helft erg makkelijk, maar we vergaten de vier kansen te benutten."

Huizen scoorde wel. Een vrije bal op de rand van het Hoornaarse zestienmetergebied werd prachtig binnengeschoten.

Tevreden over spel
Direct na rust nam SteDoCo, op zoek naar de gelijkmaker, meer risico en kreeg snel het deksel op haar neus; 0-2. "Vervolgens speelden we volle bak en kregen we weer grote kansen. Het is natuurlijk jammer dat we zijn uitgeschakeld en ben ik teleurgesteld over de gemiste kansen, maar ondanks dat ben ik wel tevreden over ons spel", besloot Breetveld.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >