Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Belangrijke zege Cabauw

11 mrt 2018, 20.41Verslag

Cabauw boekte in Waddinxveen zijn derde seizoenszege door ASW met 2-4 te kloppen. Na een matig begin, waarin de Cabauwenaren op achterstand kwamen, schoot Friso Nagel de bal uit een vrije trap onberispelijk tegen de touwen.

Kort daarna stelde Nik Jongbloed zijn ploeggenoot Desley Steenbergen in staat te scoren. Een raak afstandsschot bracht de stand weer in evenwicht. ,,In de tweede helft had ASW meer balbezit, maar wij maakten gelukkig de goals,” vertelde een opgeluchte Cabauw-trainer Mo Duzgun na afloop. ,,Na de 2-3 van Nik Jongbloed kregen we ruimte voor snelle counters. Meerdere keren verkeerden we een overtalsituatie, maar de eindpass was telkens niet goed. Pas toen Rutger de Lange raak schoot, wist ik dat de drie punten binnen waren. We houden op de ranglijst nog steeds twee ploegen onder ons.”