Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Benschop en Driebergen delen de punten

08 okt 2016, 19.34Verslag

BENSCHOP - Benschop en Driebergen speelden in een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd met 1-1 gelijk. De thuisclub doelpuntte voor rust. De gasten erna.

Benschop kwam aan de leiding na een afstandsschot van Jeroen Lamboo. Martijn de With verzuimde daarna de marge te verdubbelen. Op vijf meter van het doel schoot hij de bal tegen de Driebergse doelman op. In de tweede helft werd Driebergen sterker en moest Benschop teruguit. Na de verdiende gelijkmaker gingen beide elftallen voor de winst. Biko Brazil kopte de bal langs de doelman, maar een Driebergenaar redde op de doellijn. Benschop-doelman Mitchel van Oort kwam na de Driebergse tegengoal niet meer in problemen.

Jeroen Lamboo, 1-1.