Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bergambacht krijgt zijn revanche

02 feb 2019, 19.31Verslag

Bergambacht won in Kralingse Veer met 1-2 van CKC, waarvan in de thuiswedstrijd nog met 0-1 verloren was.

In de beginfase kwam Bergambacht op achterstand. De defensie dacht een vrije trap mee te krijgen na een – in hun ogen – overtreding. Het verwachte fluitsignaal kwam niet en van die verwarrende situatie profiteerde de thuisclub doeltreffend.

CKC trok zich vervolgens terug en loerde op de counter. De Bergambachtenaren creëerden weinig kansen.

,,Na rust ontstond hetzelfde spelbeeld en heb ik een verdediger opgeofferd voor een extra aanvaller,” vertelde Bergambacht-trainer Bert Potuyt na afloop. ,,Etienne van den Heuvel stond nog geen minuut in het veld, toen hij de gelijkmaker voor zijn rekening nam. CKC werd alleen nog in de omschakeling gevaarlijk. In de slotfase kopte Pieter Meijer raak uit en voorzet van Rody Bezemer. De kater van de eerdere nederlaag is zo wel weggespoeld.”