Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bergambacht werkt met 13 (!) treffers aan doelsaldo

25 mei 2019, 20.08Verslag

Bergambacht won in Rotterdam met 2-13 van hekkensluiter NOCKralingen en klimt dankzij een beter doelsaldo (+75) dan het al uitgespeelde CKC (+69) naar de tweede plaats.

Als nummer twee mag Bergambacht zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Maense aan de nacompetitie beginnen.

,,Met meer dan zeven goals winnen van de Rotterdammers was de opdracht,” aldus Bergambacht-trainer Bert Potuyt. ,,De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van de Kralingers. Pas bij een 0-5 stand kon de thuisclub tegen scoren. In de tweede helft drukten we door. Twan Schmidt was voor ons op schot. Hij scoorde vijf keer. Farouk el Kadiri (2x), Luuk Botter (2x), Pieter meijer (2x), Rody Bezemer en Erik Kuiper maakten de andere Bergambachtse doelpunten. Vorige week schoten we acht keer raak. Met een goed gevoel beginnen we aan het voetbaltoetje.”