Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bergambacht zoekt naar de juiste vorm

11 mei 2019, 20.14Verslag

Bergambacht kwam in Rotterdam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Zestienhoven, dat streed voor zijn laatste kans om deelname voor de nacompetitie af te dwingen.

"We zijn duidelijk niet in goede doen,” zegt Bergambacht-trainer Bert Potuyt eerlijk. ,,Het is zaak om de juiste vorm weer te pakken met het oog op de nacompetitie. Door het uit de competitie halen van het Rotterdamse  HOVDJSCR leveren wij 24 goals in en zakken we op doelsaldo achter CKC, dat zaterdag tegen koploper Nieuwerkerk 1-1 gelijkspeelde, naar de derde plaats. Op het slechte veld konden we geen potten breken. Zelfs niet toen de Rotterdamse doelman vanwege het maken van hands buiten zijn zestienmetergebied rood kreeg. We creëerden nauwelijks kansen.”